GALA EXCELENȚEI ÎN AFACERI – TOPUL FIRMELOR DIN JUDEŢUL HUNEDOARA, Ediția 2022,

Camera de Comerț și Industrie Hunedoara organizează GALA EXCELENȚEI ÎN AFACERI – TOPUL FIRMELOR DIN JUDEŢUL HUNEDOARA, Ediția 2022, ce va avea loc în data de 8 decembrie 2022, ora 17:30, la Conacul Archia.

După o perioadă de trei ani în care o pandemie globală ne-a împiedicat să organizăm acest eveniment, aflați în pragul unei recesiuni ce poate împiedica firmele să-și urmeze planurile ambițioase, considerăm că nu există nimic mai bun ca prezentul pentru a celebra unii dintre cei mai rezistenți și abili manageri locali, care navighează cu distincție în aceste vremuri incerte.

Camera de Comerț și Industrie Hunedoara trebuie să continue tradiția și să aducă o lumină asupra performanțelor firmelor, așa cum a făcut-o de 29 de ani încoace.

Ca de fiecare dată, evenimentul are o temă specială legată de comunitatea în care trăim. În acest an, aducem în atenția participanților și comunității de business TRANSFORMAREA prin DIGITALIZARE și îi avem alături de noi pe copiii inteligenți ai cluburilor de robotică RobotX Hunedoara, care vor prezenta avantajele digitalizării firmelor și concepte actuale cum ar fi: Inteligență artificială, Securitate cibernetică, Cloud, Competențe digitale pentru angajați, etc.

Evenimentul reunește alături de firmele cu rezultate deosebite în domeniul şi grupa de mărime în care activează, personalități de marcă ai mediului economic şi de afaceri, politico-administrativ, academic, mass media. Laureaţii au fost stabiliţi conform unei metodologii unice și unitare la nivel național, care îmbină criterii unice ce ţin de activitatea desfăşurată de companii în anul financiar precedent.

Programul include networkingul participanților, premierea laureaților, cină festivă și un moment artistic deosebit, susținut de talentatele și frumoasele protagoniste ale cvartetului de muzică electrică AMADEUS, una dintre primele trupe din lume care au folosit instrumente electrice pentru a face un mix între clasic și modern. La întocmirea clasamentului din acest an au participat 12.080 societăţi comerciale hunedorene, societăţi cooperative/organizaţii cooperative, institute de cercetare şi regii autonome, dintre care, după aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selecţionate conform metodologiei 3.939 firme, 1.110 dintre acestea fiind clasate în top pe primele 3 locuri.

Şi în acest an premiem cele mai bune firme din judeţ, în cadrul TOP 10.

Participarea este posibilă doar pe bază de invitație și confirmare prealabilă.


Detalii eveniment

DATA - 8 decembrie 2022 / 17:30 - 8 decembrie 2022 / 23:59
LOCAȚIA - Conacul Archia

Comments are closed.