SEMINAR DE INFORMARE – START UP VEST

PETRILA – 20 FEBRUARIE 2018

ÎMPREUNĂ PENTRU AFACEREA TA!

Formare profesională în antreprenoriat, stagii de practică, mentorat și consultanță în afaceri, GRATUITE! Plus un sprijin financiar de 148500 lei!

Camera de Comerț și Industrie Hunedoara, partener în cadrul proiectului „Împreună pentru afacerea ta!” va organiza marți 20 februarie 2018, ora 11, la Primăria Orașului Petrila, un seminar de informare pentru prezentarea oportunităților de finanțare și inițiere în antreprenoriat, oferite prin activitățile proiectului.

În cadrul acestei întâlniri, cei interesați pot afla toate detaliile legate de proiect, cum se pot înscrie și cum pot participa gratuit la cursuri de formare în antreprenoriat, consultanță pentru începerea unei activități independente și finantare de 148500 lei pentru demararea unei afaceri în domeniu nonagricol, în mediul urban, în județele Hunedoara, Arad, Caraș-Severin și Timiș.

Pentru informații suplimentare și înscrieri ne puteți contacta la telefon 0737505448- Laura Anamaria Crisan – expert recrutare grup țintă, 0737505449 – Claudia Elena Mica – consilier în afaceri sau ne puteți trimite un mesaj privat utilizând formularul de contact de AICI


Comments are closed.