Responsabil Responsabil protectia datelor cu caracter personal

CCI Hunedoara vine în sprijinul companiilor şi instituţiilor publice cu un curs de specializare pentru Responsabilii cu protecţia datelor cu caracter personal, conform cu obligaţia instituită prin Regulamentul U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R) privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, aplicabil din 25 mai 2018.
Regulamentul european prevede că ocuparea funcției de RESPONSABIL CU PROTECȚIA DATELOR – se va putea face prin numirea cuiva din interiorul firmei, impunându-se ca această persoană să aibă cunoștințe de specialitate în dreptul și practicile din domeniul protecției datelor.
Pentru nerespectarea prevederilor GDPR au fost introduse sancțiuni drastice:
– până la 10.000.000 euro sau 2 % din cifra globală de afaceri
– până la 20.000.000 euro sau 4% din cifra globală de afaceri
Adițional, Autoritatea de supraveghere poate dispune și alte măsuri complementare, cum ar fi interdicția de a mai prelucra date cu caracter personal sau obligația de a șterge aceste date.

Cursul are o durată de 10 ore şi se va derula în data de 31 mai 2018, la sediul CCI Hunedoara din Deva, bd. 1 Decembrie 1918, nr. 23, adresându-se persoanelor cu studii superioare.

La finalul acestui curs, toţi participanţii vor primi un Certificat de absolvire emis de CCI Hunedoara și Asociația pentru Management Strategic și Lobby.

Trainer-ul cursului este dl. Conf. univ. dr. Petrica – Mihail MARCOCI – Conferenţiar universitar la disciplinele Investigarea Fraudelor, Bazele Activităţii Informative, Investigarea Criminalităţii Economico-Financiare, Metode şi Tehnici Operative, Managementul Poliţiei, Contabilitate aplicată în investigarea fraudelor şi Informaţii MAI.

Programa cursului GDPR conţine următoarele teme: categorii de date cu caracter personal care fac obiectul protecției, tipuri de operațiuni care intra sub incidenta Regulamentului de protectie a datelor personale, protecția datelor cu caracter special, responsabilul cu protecția datelor personale (atribuții, obligații, drepturi si limitări profesionale), sisteme de protecție a datelor personale, managementul incidentelor cu date cu caracter personal, comunicarea în managementul protecției datelor cu caracter personal, transferuri interne si internaționale ale datelor cu caracter personal, studii de caz.

Costuri: 800 lei + TVA (19%).

Taxa include: activitatea de predare, suportul de curs, fișe de lucru, certificat de absolvire, coffe break.
Pentru a face și mai accesibil cursul, vă oferim și o serie de discount-uri:
1. Discount-ul de fidelizare, oferit membrilor CCI Hunedoara – 10%.
2. Discount-ul legat de numărul participanților dintr-o companie/instituție – 10% dacă se înscriu mai mult de 2 angajați.
NOTĂ : Reducerile nu se cumulează.

Pentru mai multe informatii si inscrieri va invitam sa va adresati CCI Hunedoara la telefon 0254-212924, 0737505-449, email office@ccihunedoara.ro, persoana de contact Claudia Mica.
Numărul locurilor fiind limitat, prioritatea la inscriere se face in ordinea rezervarilor si achitarii taxei.

EVENIMENTE CCI HUNEDOARA

Topul firmelor 2018

TOPUL FIRMELOR DIN JUDEŢUL ...

Deva AUTO SHOW 2018

CCIHD organizează în ...

Topul firmelor 2017

Top 2017 a ajuns la ediţia ...

Curs contabil

Camera de Comerț și ...

Curs Inspector Resurse Umane

Camera de Comerţ şi ...

Dosarul prețurilor de transfer

Camera de Comerţ şi ...

Curs Expert Achiziţii Publice

Camera de Comerţ și ...

Deva Auto Show 2017

Camera de Comerţ şi ...


Detalii eveniment

DATA - 31 mai 2018 / 09:00 - 31 mai 2018 / 19:00
LOCAȚIA - Camera de Comerț și Industrie Hunedoara, Deva, Str. 1 Decembrie 1918, 23

Comments are closed.